Download onze Catalogus
new ral

Welkom

Beurzen & verkooppunten

Vase The World heeft een permanent verkooppunt bij Waterdrinker

Waterdrinker heeft het grootste assortiment aan kamer- tuin- en waterplanten, aangevuld met veel specials, noviteiten en seizoensgebonden producten. Bovendien hebben ze een groot aantal niet-groene producten. Op deze manier is de Cash & Carry steeds meer een one-stop-shop waar u perfect kunt slagen in het samenstellen van uw winkelaanbod.
Vase The World draagt hier aan bij door een deel van de collectie aan te bieden. Wij nodigen u uit om Waterdrinker te bezoeken en het inkoopgemak zelf te ervaren. www.waterdrinker.nl

Legmeerdijk 313
Groothandelscentrum Cultra
FloraHolland veilingterrein
Aalsmeer

Openingstijden C&C:

Maandag

05.00 uur - 21.00 uur

Dinsdag

05.00 uur - 21.00 uur

Woensdag

05.00 uur - 15.30 uur

Donderdag

05.00 uur - 15.30 uur

Vrijdag

05.00 uur - 13.00 uur

Zaterdag

05.00 uur - 08.00 uur

Koopzondag: 

05.00 uur - 12.00 uur

Verkooppunt bij Bram van der Mey - Enschede

Bram van der Mey is één van de grootste zelfstandige bloemengroothandels van Oost-Nederland. De bloemen komen rechtstreeks van de veiling en van diverse kwekers, waar ze met speciale koelwagens ’s ochtends vroeg al veilingvers naar de cash & carry in Enschede worden gereden. Hier bent u aan het juiste adres als het gaat om dagverse snijbloemen, snijgroen, decoratiemateriaal en een uitgebreide collectie planten én nu dus ook onze potterie. Afhalen van uw (kleinere) bestellingen behoort ook tot de mogelijkheden.

Kopersteden 26 7547 TK Enschede

Beurzen: 

  • Trendset München; Dé (inter)nationale vakbeurs voor interieurs, inspiratie en lifestyle. 06 t/m 08 januari 2018. zie: Trendset.de
  • TrendZ Gorinchem; Dé (inter)nationale inkoopbeurs met de nieuwste trends. 14 t/m 16 januari 2018. zie: TrendZ
  • IPM Essen; De toonaangevende wereldbeurs voor de tuinbouw. 23 t/m 26 januari 2018 zie: IPM

Showroombus:

Bent u in niet in de gelegenheid om ons op de bovengenoemde punten te bezoeken dan komen wij graag met onze showroombus bij ú langs. U kunt hiervoor een afspraak maken wanneer het u het beste schikt.

Magazijn & Showroom:

Wenst u persoonlijk advies of bent u benieuwd hoe onze gehele collectie plantenbakken, bloempotten, terrasmeubilair en decoratieve artikelen er in het echt uitzien?

U bent van harte welkom in onze showroom en Cash&Carry in Lakenblekerstraat 24C, 1431 GG, Aalsmeer.

Op werkdagen zijn we van 09:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar via 0297 - 342003 of stuur ons een bericht.

Graag staan wij voor u klaar om samen met u de gewenste collectie voor uw bedrijf samen te stellen.

Particulieren

Particulieren geïnteresseerden kunnen via Flinders https://www.flinders.nl/vase-the-world of FonQ https://www.fonq.nl/producten/merk-vase_the_world/?fq=vase+the+world producten bestellen.

Voor informatie over overige verkoop punten voor particulieren kunt u het beste contact met ons opnemen via info@vasetheworld.nl . Wij zullen u dan informeren over het dichtstbijzijnde verkooppunt.

 

The trends and ordering platform for interiors & lifestyle products