‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

Over ons

Vase The World B.V.

Vase The World, ‘a world of exclusive pottery, vases & home accessories’, is bekend van zijn collectie hoogwaardig mondgeblazen glaswerk, binnen/ buiten potten en stijlvolle home accessoires. Deze producten worden met aandacht verzameld vanuit de hele wereld, voor de hele wereld.

Van wereld reis naar Vase The World

Tijdens een wereldreis in 2008 ontstond de inspiratie voor de eerste collectie van Vase The World. Onder de indruk van de mooiste producten vanuit de hele wereld werd zonder twijfel de 1ste container potterie gekocht. Deze arriveerde begin 2009 in Nederland waarna de verkoop kon beginnen; de échte start van ons bedrijf.

Ons bedrijf

Inmiddels zijn we heel wat succesjaren, een internationale klantenkring én een fantastisch team verder. Tijdens onze reizen zijn wij continu op zoek naar noviteiten en laten we ons wereldwijd inspireren. Het resultaat? De mooiste producten met een eigen unieke twist en een exclusieve uitstraling. Door deze werkwijze zijn we uitgegroeid tot een succesvolle groothandel met een reputatie als marktleider en met een vaste klantenkring die elk jaar nationaal en internationaal groeit.

Onze collectie

Door de jaren heen is er een grote diversiteit in onze collecties te zien. Het assortiment werd uitgebreid met een breed aanbod in hoogwaardig mondgeblazen glaswerk. Deze vazen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, gebaseerd op de laatste trends en aangeboden tegen een eerlijke prijs. Vase The World onderscheidt zich door innovatief en creatief te zijn met onder andere producten die in eigen huis worden ontworpen.

Naast kwaliteit, staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Een groot deel van het glaswerk wordt gerecycled tot nieuwe modellen die tevens langere tijd meegaan.

Ons doel

Met hetzelfde enthousiasme waarmee Vase The World in 2008 werd gestart blijft het doel hetzelfde; de mooiste producten vanuit de hele wereld verzamelen om het beste in ieders huis en/of tuin naar boven te halen. Graag staan wij voor je klaar om samen met jou de gewenste collectie voor jouw bedrijf samen te stellen. We kijken uit naar een prettige samenwerking!

Contact ons

Mooie producten verkopen en service met een grote glimlach, daar wordt toch iedereen gelukkig van? Wij staan dagelijks voor je klaar van 8.00 tot 17.30 uur, en vrijdag tot 15:00 uur. Blij worden buiten onze openingstijden? Onze webshop staat 24/7 voor je klaar! Vandaag vóór 15:00 uur besteld, dan kan je de levering de volgende (werk)dag in huis verwachten.  Vase The World levert uitsluitend aan branchegerelateerde bedrijven. Ben je particulier? Dan verwijzen wij je uiteraard graag door naar de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Niets missen of nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in onze showroom in Aalsmeer waar heerlijke koffie voor je klaar staat. Daarnaast communiceren wij het laatste nieuws direct via Instagram #vase_the_world.

 

Vase The World B.V.

Postbus 30, 1430 AA, Aalsmeer, Nederland

Showroom en Cash&Carry, Vestigings- en afhaaladres: Lakenblekerstraat 24C, 1431 GG Aalsmeer, Nederland

T +31 297342003

E: info@vasetheworld.nl

BTWnr: NL 8624.49.005.B01

KvKnr: 82390177

Geopend maandag tot en met donderdag 08:00 tot 17:30 uur, vrijdag 08:00 tot 15:00 uur.