‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

Collectie en materiaal

Collectie

Bij Vase The World vind je een uitgebreide collectie potterie, vazen en woonaccessoires.

Ons wereldse merk is opgericht in 2008 met als doel een kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk assortiment te presenteren, welke zich continue uitbreidt. De producten van VTW zijn te herkennen aan de sfeervolle stijl. Uniek met een moderne uitstraling, geïnspireerd op de mooiste plekjes van de wereld. 

Materiaal

Diverse materialen vormen het populaire en veelzijdige assortiment van Vase The World, waarbij de nadruk ligt op natuurlijke grondstoffen en hoogwaardige kwaliteit.

De VTW glas collectie is mondgeblazen. Heuse ambacht dus. Daarom is elk product uniek en heeft een eigen karakter.

De VTW potterie collectie bevat diverse materialen zoals het strakke Fiberstone, lichtgewicht MDF hout, duurzaam Jute en robuust Keramiek. Geschikte materialen welke onderhoudsvriendelijk en sterk zijn, voor zowel in- als exterieur.

De VTW woonaccessoires zijn vervaardigd uit aluminium, staal, keramiek en hout. Sfeervol en flexibel zijn de eigenschappen van deze materialen.

Uniek

Zoals alles in de wereld, heeft elk VTW-product en elk materiaal zijn eigen karakter en is daardoor uniek.

Vase The World streeft dagelijks naar het ontwikkelen van een on-trend assortiment dat duurzaam, handgemaakt, innovatief en milieubewust is. En een sfeervolle toevoeging voor elke binnen- en buitenruimte.