‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

7 TIPS voor die mooie VTW Vaas

18 april 2023

Genoeg vazen in huis, maar geen inspiratie om deze te vullen? Of juist géén vaas en wil je de juiste keuze maken om er een aan te schaffen? Daar helpen wij je bij Vase The World maar al te graag bij. Van volledig gedecoreerd tot easy-peasy; bekijk onze tips en laat je inspireren!

1. Een volledig boeket
De Artic van Vase The World leent zich perfect voor een compleet boeket. Ben je jarig? Dan kan je er bijna van uit gaan dat je een mooie bos in ontvangst mag nemen. Deze vaas geeft je bloemen het perfecte podium en is beschikbaar in diverse kleuren zodat er altijd eentje past bij jouw smaak en stijl!
Foto is gemaakt door fonq.nl 

2. Een paar bloemen
Kan jouw complete boeket (na die verjaardag) eigenlijk niet meer in zijn geheel, maar zitten er nog wel een paar mooie bloemen tussen?  Verplaatst deze stelen in de Traun Grey Effect en geniet nog langer van je boeket!

 

3. De ideale tulpenvaas
De lente is nu echt begonnen! En dat betekent; het tulpenseizoen is ook in volle gang. Wordt jij ook instant vrolijk van zo’n verse bos? Dan hebben wij de ideale vaas voor jou geselecteerd. Met zijn brede bovenkant kunnen er lekker veel stelen in, en als de tulpen iets gaan hangen vangt de Zambezi dit sierlijk op.

4. Multifunctioneel
Zijn de tulpen uitgebloeid, en heb je nog niet 1,2,3 een nieuw boeket? Dan is de Zambezi ook perfect te gebruiken als kaarshouder!

5. Groot, groter, groots.
Ben je op zoek naar een passende vaas voor een tak van formaat? De Seim Big biedt door zijn kwalitatief dikke glaswerk de juiste houvast. Daarbij komt dat ook dit model verkrijgbaar is in diverse kleuren, en zelfs een kleinere variant heeft. Leuk om een setje te maken!

6. Ideale opvulling!
Maak van een saaie hoek en decoratief tafereeltje! Heb je ergens in huis een hoekje vrij die wel wat extra’s kan gebruiken, maar is een grote pot te massief? Denk dan eens aan deze toffe Kongo. Decoreer ‘m met lange stelen van zijde of pluimen en je het er qua onderhoud geen omkijken meer naar. Let wel: je blijft er wel esthetisch gezien wel naar kijken!

7. Alle vazen verzamelen!
Krijg jij net als wij nooit genoeg van vazen? Dan kun je de diverse bovengenoemde tips ook combineren! Zolang je in eenzelfde kleurgamma blijft kan je lekker mixen en matchen. Groepeer (ongelijke) aantallen bij elkaar in diverse hoogtes en maak er een mooi geheel van!

Veel style plezier!