‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

Kerstboom eruit; kamerplant er in!

4 januari 2023

Na de gezellige kerstperiode vol lampjes en kaarslicht is het tijd voor een frisse wind. De kerstversiering wordt weer netjes opgeborgen voor een jaar en stap voor stap maken we het hele huis weer netjes. Maar toch voelt het een beetje kil aan, zo zonder al die extra sfeer.. En daar waar de boom stond oogt het zo kaal..

Vase The World weet daar wel raad mee! Het is tijd voor wat nieuws in huis. Kerstboom eruit; kamerplant er in! Wij geven je graag wat tips om, zeker nu het buiten zo grauw en grijs is, het binnen weer gezellig te maken.

  1. Ga voor goud! Deze Kentucky is letterlijk het zonnetje in huis. Deze pot plant combinatie zal een perfecte vervanging voor je kerstboom zijn, niet alleen vanwege zijn grootte, maar ook omdat ook deze toch nog een beetje schittert!
  1. Multifunctioneel! Kies voor deze Pearl Natural Wood H100 cm en je kan diverse kanten op. Dit item is namelijk dubbelzijdig te gebruiken. In de ene kant kan in de binnenbak een mooie kamerplant en de andere kant functioneert als een pilaar waar een mooie vaas op gezet kan worden.
  1. Ga de lucht in met onze nieuwe Hanging Pots. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar in drie vormen en twee kleuren; zwart en grijs. Maak van je muur een statement en hang verschillende vormen en kleuren bij elkaar. Kies voor mooie (zijde) hangplanten en creëer je eigen artificial greenwall. Helemaal on-trend!

Voorkom een winterdip en decoreer jouw interieur met mooie kamerplanten. Want dat groen om je heen écht goed voor je is, hoeven wij je niet meer te vertellen toch? Rest alleen aan jou de vraag; ga je voor goud, multifunctioneel of ga je de lucht in?