‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

Stylen doe je zo!

2 november 2022

Dat je bij Vase The World mooie vazen kan kopen, dat weten veel van jullie wel. Maar wát je precies met met jouw VTW item moet doen om deze tot zijn recht te laten komen in jouw interieur, (home)office of winkel… Daar geven wij graag wat tips voor!

  1. Werk in ongelijke aantallen, liever 3 of 5 items bij elkaar, dan 2 of 4. Met ongelijke aantallen kan je een harmonischer ‘groepje’ vormen, gewerkt vanuit het midden. Te veel? Een groot VTW item is soms ook voldoende!
  2. Kies voor eenzelfde kleurtint (ton-sur-ton) en mix-and-match diverse vormen met elkaar. Zo ontstaat er een spannend geheel zonder dat het te druk wordt.
  3. De plek van je vaas kan je natuurlijk afwisselen, kijk eens in je huis op zoek naar een wat saai hoekje en vul deze op met een mooi VTW item. Zo is dat hoekje ineens dé eyecatcher van de ruimte!
  4. Met de inhoud van de vaas maak (of breek) je het product. Investeer daarom in een mooi boeket! Wil je er langer van genieten dan één week, kies voor een mooi zijde bloemstuk of droogbloemen.
  5. Light it up! Een vaas met een mooi boeket doet het áltijd goed in kaarslicht. Pas wel op dat je deze niet te dicht bij zet, het moet wel veilig blijven 🙂

    En nu is het aan jou! Wij zien graag het resultaat, gebruik #vasetheworld op Instagram en wij zullen je content delen op ons account!