‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

VTW 15 JAAR!

5 oktober 2023

Hoera! Deze week vieren wij ons 15-jarig bestaan. Al 1,5 decennia is ons doel hetzelfde; de mooiste producten vanuit de hele wereld verzamelen om het beste in ieder huis en/of tuin naar boven te halen. Nog steeds staan wij iedere dag graag voor je klaar om samen met jou de gewenste collectie voor jouw bedrijf samen te stellen. Dit doen wij op dagelijkse basis via onze showroom, en 24/7 via onze webshop. En wij zijn heel trots daar jij daar onderdeel van wil zijn.

Afgelopen maandag 2 oktober was het volop feest in onze showroom, wat hebben wij genoten! Met een hapje en een drankje hebben wij ontzettend veel bezoek mogen ontvangen. Iedereen hebben wij mogen inspireren met onze vernieuwde showroom, Kunstenares Milou van Schaik-Martinet liet haar verf kunsten zien en Bloemstyliste Marloes Joore blies ons weg door haar creaties met zijde bloemen. 

En dit feest zetten we de hele maand een beetje voort. Dé collectie waarmee we Vase The World écht op de kaart hebben gezet is sterk afgeprijsd! Profiteer de hele (woon)maand oktober van mooie kortingen. En wees er snel bij, want OP=ECHT OP!

Shop hier

Cheers to many more years!