‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

VTW maakt zich klaar voor het beursseizoen!

22 mei 2024

Bij Vase The World zitten we midden in de voorbereiding op de aankomende beurzen. En dat betekent dat wij niet stil zitten deze zomer! Nieuwe collecties druppelen binnen en aan andere wordt de laatste hand gelegd. De fotografie is ingepland en het drukken van een nieuwe folder staat op de planning. Genoeg leuks om jullie te laten zien!

Naast de collectie die je van ons gewend bent, laten we ook dit keer weer nieuwe items zien. Zo voegen wij diverse stoere metalen (binnen)potten toe aan ons assortiment. Benieuwd naar dit alles? Zet dan de volgende data alvast in jouw agenda!

TrendSet München 6 t/m 8 juli
Deze beurs is in de zomermaanden het grootste internationale interieur- en lifestyle beurs en daarmee het ideale moment om jouw winter assortiment samen te stellen. Op deze beurs voelen wij ons steeds meer thuis, en geeft ons dé mogelijkheid om onze internationale klanten te kunnen ontmoeten en spreken. Zowel grote inkopers, retailers en online retailers uit het vakgebied bezoeken TrendSet om op de hoogte blijven van de nieuwste trends voor het komende seizoen en om direct te bestellen. Kom langs en laat je inspireren, wij kijken er weer naar uit elkaar te treffen!

Trendz Gorinchem 25 t/m 27 augustus
Inmiddels zijn wij kind aan huis bij Trendz, dé vakbeurs voor decoratie en lifestyle in Gorinchem. Drie dagen lang zijn wij te bezoeken en staan wij voor je klaar met een groot deel van onze collectie, graag nodigen we je uit om langs te komen. Wij helpen je met veel enthousiasme om jouw nieuwe collectie voor de winter samen te stellen. Hopelijk tot dan!