‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

VTW schittert op de beurzen!

17 januari 2024

Het jaar 2024 is voor Vase The World van start gegaan met twee interieur beurzen, hét moment om het assortiment voor het komende jaar in te kopen. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde TrendSet beurs in München én de daarop volgende Vakbeurs Trendz in Gorinchem.

Met veel enthousiasme hebben wij ons vaste klantenbestand mogen helpen met het samenstellen van de nieuwe collecties. Daarnaast hebben diverse nieuwe contacten aan ons klantenbestand kunnen toevoegen. Welkom, wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Wat viel ons op? Álle pastel kleurige vazen zijn een ontzettende hit, de chique serie Kasai, Juba en Chari blijven razend populair en er wordt onwijs goed gereageerd op de nieuwe fiberstone kleuren Taupe en Groen. Zó goed zelfs dat we er alles aan doen om de nieuwe voorraad zo snel mogelijk binnen te krijgen.

  

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor zijn of haar bezoek. In de tussentijd wij doen onze uiterste best om alle order zo snel mogelijk gereed te maken voor transport.

Is het jou niet gelukt om langs te komen? Wij ontmoeten je graag in Aalsmeer! De showroom van Vase The World is elke werkdag geopend (ma-do tot 17:00 uur, vrijdag tot 15:00 uur), en onze is webshop is natuurlijk 24/7 te bereiken.

Tot snel!