‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

Zonnige VTW Update!

5 juli 2023

De zomer van 2023 is van start gegaan, maar dat betekent niet dat er wordt stil gezeten bij Vase The World. Sterker nog; we zijn volop in ontwikkeling. En dan hebben we het niet alleen over product ontwikkeling, ons team is ook aan het veranderen! Per 1 juni hebben wij twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Esther komt ons versterken bij de binnendienst en Joost is benoemd tot commercieel directeur. Beide zijn onwijs enthousiast om in de wereld van exclusieve vazen, potten en woonaccessoires te treden. Joost: “Ik heb enorm veel zin om samen met eigenaren Ronald en Angelique en het fantastische team verder te bouwen aan de missie van Vase The World”.

Deze missie staat als een huis: met vazen, potten en woonaccessoires onderdeel uitmaken van een ieders interieur en/of tuin om het woon- en werkplezier te vergroten. “Iedereen kent Vase The World nu alleen nog door het met zorg samengestelde en exclusieve assortiment potten en vazen maar binnenkort komt hier een serie woonaccessoires bij” aldus Joost. Deze producten zijn bedacht door het creatieve team en worden gekenmerkt door hun unieke twist. “We zullen deze accessoires voor het eerst laten zien in Juli, op de TrendSet beurs in München en zijn zeer benieuwd naar de reacties. Wij verwachten hier echt mee te verassen en het gaat ons enorm helpen als bedrijf verder te groeien en onze missie te verwezenlijken”.

Nieuwsgierig geworden naar al deze ontwikkelingen én de nieuwste Vase The World collectie(s)? Wij verwelkomen je heel graag in onze beursstand in München, waar we te vinden zijn in Hal A1, Stand 49. Ook Joost zal hier aanwezig zijn en stelt zich daar graag persoonlijk aan je voor. Niet in de gelegenheid langs te komen? Onze showroom blijft de hele zomer open voor bezoek en onze webshop is natuurlijk 24/7 bereikbaar!

PS. Heb je in onze webshop de Hot Summer Sale al gespot? Profiteer nu het nog kan van ongekende VTW kortingen!

Tot snel!