‘A world of exclusive pottery, vases and home accessories’

Lava. Robuust, stoer en desgewenst: groot

21 januari 2020

De Lava collectie bestaat uit stevige, stoere en robuuste binnen- en buitenpotten met een natuurlijke look. Grote stukken klei vormen de basis van de potten. Handwerk zoals u van Vase The World gewend bent. Duurzaam en met aandacht vervaardigd.

Na het vormingsproces wordt de klei gebakken en ontstaan er uniek gevormde potten met een eigen en weergaloze uitstraling. Geen pot is hetzelfde. Ieder tien vierkante centimeter heeft zijn eigen karakter. Door de ruige klei oogt de ene pot als een maanlandschap, de ander als een krachtige rotspartij. De collectie dankt de naam Lava dan ook specifiek aan haar ‘looks’: natuurlijk, een tikje ruig en krachtig.

De krachtige uitstraling van de Lava collectie is door Vase The World eer aan gedaan en tevens vertaald naar een aantal groot formaat potten. De Lava pot is zelfs verkrijgbaar in een hoogte van meer dan 100 cm. Een aantal varianten van de Lava potten zijn voorzien van een opening aan de onderzijde, wat de pot ook voor buiten uitermate geschikt maakt. Iedere pot heeft een eigen unieke kleurstelling, waarbij de natuurlijke uitstraling de gemene deler is.

De ruige vulkanische uitstraling van de pot vraagt om een stevige en forse plant. De Lava lijn creëert een stevig botanische en natuurlijke sfeer waar je niet om heen kunt. Meer zien? Bekijk de gehele Lava collectie hier of op Instagram.